fbpx
Waldeck Pyrmontkade 882
2518 JT Den Haag
070 3920809
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebookpagina van Gitaarschool René van der Giessen Youtube kanaal van Gitaarschool René van der Giessen  

Of ze nu meedoen met een spelshow op televisie, of in een gezellige kroeg sfeer maken, de singer/songwriter weet mensen te vermaken met een combinatie van zang, soepel gitaarspel en pakkende teksten. Je zou kunnen zeggen dat het terug gaat tot de traditie van de troubadour in het middeleeuwse Europa, de rondreizende dichter die in iedere stad zijn liederen speelde. In de moderne tijd denken we eerder aan Douwe Bob, Jack Johnson of Bob Dylan. 

Wil jij leren je eigen liedjes te begeleiden? Wil jij begrijpen hoe je een akkoordenschema verzint? Wij richten de les in rondom jouw muzikale voorkeur. Eerst leer je je favoriete idolen na te spelen, zodat je de nodige vaardigheid op de gitaar ontwikkelt. Daarna probeer je om zelf nummers te schrijven. 

Onze docenten, die zelf genoeg podiumervaring hebben om te weten wat wel en niet werkt, kunnen je daarin uitstekend begeleiden. We werken direct vanuit tabulatuur, zodat er zo snel mogelijk muziek gemaakt kan worden. De lessen worden in privé vorm en als groepsles aangeboden.